Vem är du?

Jag satt i Hudiksvall hos min mamma och tittade på "Extrem makeover- Home addition" och där var det en liten tjej som hette Karly. Jag tyckte det lät fint och satt sedan och spann vidare på det, tillslut blev det Kaylie och både jag och Stephan kände att det var ett tänkbart alternativ. Som alla vet blev det ju Kaylie som vår lilla solstråle tillslut fick heta, men nu hittade Tjockis en sida där det visar sig att det finns två Kaylie i Sverige. En är född 2000 och en född 2006 :-) Undrar hur hennes föräldrar kom på namnet?

Rolig sida där man kan kolla upp namn i sverige

Annan sida där det faktiskt finns fler (från USA)


Så nu har man lärt sig nått nytt

Igår tisdag klev jag upp kl 04.50 klädde på mig och gick ner till bussen, jag tror inte nån kan förstå hur ovant det är att faktiskt kliva upp så tidigt. Ok att vakna, men att kliva upp och dessutom att göra det frivilligt, hur tänker jag egentligen? Hur som... jag var självklart påväg till mitt älskade slussen för att tvångsumgås med Henke och förhoppningsvis lära mig hur man gör combospecialen. Nu i efterhand inser jag att det kanske varit en bra ide att prata med Henke innan så att han inte bestämt sig för att ta sovmorgon (eftersom han kan göra specialen i sömnen hinner han ändå), eftersom med mig i hasorna tog det ju lite längre tid vilket tyvärr drabbade hans rast.. Sorry!

Kan även erkänna att jag är glad att det finns tryckta instruktioner på hur combospecialen skall göras eftersom alla som känner mr Wåhlström vet att han har en tendens att säga en halv mening innan han springer därifrån för att fixa ngt och fortsätter prata i farten. Dessutom gör han väldigt mkt på känsla ngt som jag inte kan, jag vill ha ordning och reda samt struktur. (På jobbet alltså, hemma har jag inte detta och resultatet är väl ganska tydligt...)

Nu kan jag iallafall fixa en combospecial, åtminstonde om jag har en bruksanvisning.....

Idag ska jag och lilltjockis ta en promenad i det underbara vädret, återkommer med bilder.
Ha det gött!

Morr och fräs och skit!

Fy vad förbannat irriterande, hade precis skrivit värsta långa inlägget när Kaylie blev grinig. Självklart lämnade jag datorn för att ta hand om henne och när jag kommer tillbaka är jag utloggad och allt jag skrivit är raderat.
FRÄS!

Såå snygg, såå rolig- nej inte jag...

Men min sambo är ändå bäst... ;-)
Älskar dansen på slutet.

Bajs på surstrumpa

Ja vad har jag gjort idag då?
Hmm, Kaylie vaknade kl 06.00 och var förbannad som f*n, ville inte amma eller mysa med mig i stora sängen så det var ju bara att kliva upp. Fy vad arg jag var, eller mest trött men jag har ju inte världens bästa morgonhumör...  Efter att ha fått en ny blöja och lite gröt var det dax att sova igen så då passade jag också på att ta en två timmars tupplur. Halv tio klev vi upp igen och strax efter det kom även min älskling upp, trots att han jobbat natt.

Dagen fortsatte sedan i liknande tempo fram till kl 17 när surstrumpa kom hit för att leka med mig *woho*  Hade en lugn mysig kväll med endast en smärre incident, *host host*. När jag kom tillbaka från affären hade min lilla älskling bajsat på surstrumpa, eller om det var tvärt om? Hahaha, och du trodde att din lilla wet ear var ngt att komma med? Moahahaha!
Bäbis fick bada och lillasysters kläder åkte in i maskinen, ingen skada skedd. Måste nog försöka sova nu, kan ju inte vara en sur mamma varje morgon.


Måste förresten klaga på "du är vad du äter", såg att 45 min i roddmaskin bränner den mängd kalorier man får i sig av två starköl. Jag orkar inte ens 10 min i en sån där maskin, så som surstrumpa sa: "Tur att jag inte dricker öl speciellt ofta".


Gavin är borta!

Nej inga tårar, ta det lungt. Gavin lever vidare på egen hand
Gavins place
Mkt nöje! /Johanna

Weeee

Idag har jag jobbat för första gången på 10 månader, shit vad kul. Jag stog i kassan i tre timmar, det var allt jag gjorde men ändå kändes det så himla bra. Hoppas att det fortfarande känns lika kul när jag ska börja jobba heltid igen i augusti... Under de tre timmar jag jobbade lyckades jag vara serviceansvarig, vara långsamast i kassalinjen ( inte riktigt men tjejen som jobade sin andra dag räknas inte) samt bli svettig. Ojojoj, det börjar defenetivt bli dags för mig att börja jobba igen. Jag slutade kl 14 och då var det bara att skynda sig hem för "skiftbyte", jag kom hem och min stora älskling åkte till jobbet. Sen hade jag och min lilla älskling några timmar tillsammans, det blev en tupplur, en bajsblöja (och två andra) två matningar, massa bus, fem AD droppar och sen isäng. Detta är en kortfattad beskrivning av en vanlig eftermidag med Bönan :-)



Klart att det är lite skönt när hon somnat och man kan slappna av och inte behöver vara på helspänn men samtidigt blir det nästan för tyst, speciellt när Stephan jobbar.


Nä nu ska jag kolla att hon andas och sen ska jag sova.
Eftersom hennes pappa jobbar stängning idag så måste jag upp med henne när hon vaknar, med bäbis kan inte två föräldrar ta sovmorgon samtidigt.
Så god natt!
Ps rädda Knut.

Välkommen till min nya blogg!

Så då var det väl på tiden att även jag skaffade mig en blogg, jag har ju hört att man ska ha en sån nu för tiden...
Tänkte också att det kan hjälpa mig att skingra mina tankar så att min fet-ångest kanske går över, eller åtminstonde minskar något.
Jag har en tandläkartid i eftermiddag.. *ryser av obehag*
Jag förstår egentligen inte varför jag tycker att det är så jobbigt att gå till tandläkaren, om jag bara hade gått dit lite mer regelbundet så hade det ju inte varit en så stor grej, jag menar jag är ju inte direkt rädd för smärta. Klarar jag av att föda barn borde jag väl fixa tandläkaren också, eller hur?! Men ändå, fyyy jag har ångest. Ja ja, kanske vore bra om jag tänkte på något annat ett tag, lunch kanske. Hmmm blir nog snabbmakaroner och pastasås (rester från middan igår) mums! Imorgon ska jag nog jobba lite för första gången på nio månader, mkt spännande. Undrar om jag ens kommer ihåg hur man gör en BigMac. Hahaha, kommer in som värsta nybörjaren... Nä fy det är bla därför som jag tänker börja jobba lite för att det inte ska bli värsta grejen när jag kommer tillbaka.

RSS 2.0