Ha HA HA!!!

 
2007-04-17/Pressrum/Pressmeddelande
McDonald's vinnare i tävlingen Sveriges bästa arbetsplatser

Årets vinnare i Sveriges bästa arbetsplatser 2007 korades under måndagen på Operaterassen i Stockholm. McDonald's utnämndes till en av Sveriges fem bästa arbetsplatser inom kategorin större svenska företag. Vidare tog McDonald?s förstapris i kategorin ?Bästa mångfaldsarbete?.

Varje år producerar det internationella institutet Great Place to Work listor över de bästa arbetsplatserna i trettiotalet länder världen över. Resultaten bygger på enkätintervjuer med såväl restaurangmedarbetare som företagsledningen. Svenska McDonald's personalchef Johan Haeger gläds åt de goda resultaten för McDonald's.

- Nöjda medarbetare är tillsammans med nöjda gäster ett av våra viktigaste verksamhetsmål. Vår höga placering i tävlingen bekräftar resultaten från våra egna regelbundna medarbetarundersökningar och ger oss ytterligare kraft och energi att jobba vidare med detta.

Förstapriset för bästa mångfaldsarbete är ytterligare ett kvitto på att vi är på rätt väg. McDonald's har idag medarbetare med rötter i över 90 länder.

- Priset är ett bevis på att vi lyckats med vår målsättning att skapa en integrerad arbetsplats. Jag hoppas att vi kan inspirera andra arbetsgivare att inse vilka stora värden mångfald i praktiken ger, såväl mänskligt som affärsmässigt.

Johan Haeger pekar på flera exempel och fördelar med en mångkulturell arbetsplats. Organisationen får fler intressanta möjliga arbetssökande, kreativiteten ökar och servicen till gästerna blir bättre. Vinsterna för samhället är lika stora.

Det är tredje gången McDonald's belönas för sitt mångfaldsarbete. År 2005 mottog McDonald's kommunikationsdirektör Raymond Mankowitz Mångfaldspriset vid Kompetensgalan. Tidigare har McDonald's vunnit förstapris i tävlingen Årets Kompetensföretag, bland annat för att man skapar möjligheter för alla medarbetare, oavsett utbildningsbakgrund eller arbetslivserfarenhet.


Just det!!! Alla som anser sig vara "för fina" för att jobba hos oss kan dra åt.... jag vill inte betala er a-kassa!!!
*mutter*

Long time no skriva....

Mmmmm, nu var det jävligt länge sedan jag skrev på min lilla blogg känner jag och det svider till i hjärtat av dåligt samvete...
Eller helt ärligt så gör det nog int det, om man kollar lite på vad jag har haft för mig så kan jag helt ärligt säga att jag faktist tycker att jag prioriterat helt rätt...
Jag har nämligen jobbat ca 12-15 timmar per dygn sovit ca 6 timmar och övrig tid har jag ängnat åt min sambo och min Böna. Hon är sååå söt, hon kryper nu. Eller kryper och kryper, hon ålar runt i lägenheten... Men fort går det! Hon har även fått 3 tänder och en till är på väg, nu äter hon knäckebröd och bits jävligt hårt om man inte passar sig. =)image28

Imorgon ska jag till HK på sommarfest, bäst att vara lite försiktig... Med tanke på hur mkt jag jobbat på sistonde tror jag att jag ev är ganska lättpåverkad....
Ja ja, behöver ju inte spy på Lejdner iaf... ;-)
Vi höres.


RSS 2.0