Efterlysning

När jag bara var en liten tjej med alldeles för stora öron, på 80-talet någonstans i Hudiksvall, hade jag och min alldeles bästa bästis-kompis Karin en idé.

Vi släpade frambrädor och spik och en jättestor jättetung hammare. Efter flera timmar av snickrande och planerande började den bli klar, precis då ringer självklart min mamma och säger att middan är färdig. SUCK! Jaja vad har man för val som 5 åring? Det är bara att rätta sig i ledet och åka hem för att äta.

Detta är det sista jag någonsin såg av vår uppfinning, jag känner faktiskt att jag skulle vilja ha den nu, dels skulle vi kunna tjäna massor med pengar på den och dels så har jag användning av den själv.

Så detta äralltså en efterlysning, om någon har sett vår uppfinning så får ni gärna lämna tillbaka den till mig, ni når mig på denna blogg.

Den var stor och gjord av trä med massa spikar i, det var  en städ och tvätt robot. Så om någon sett den snälla, snälla kontakta mig snarast ty jag har tvättid kl 16.00.

MVH Johanna

Soooool!

Fy fan vad bra man kan må av en solig ledig dag. En dag med Bönan Sambon och massor av mys. När dessa två sedan tar en eftermiddags tupplur passar man på att smita ut på balkongen. Jag tycker i och för sig synd om mina grannar som tvingas skåda min blek-feta kroppshydda införd endast bikini överdel och shorts men orka visa hänsyn.... NOT! Efter en timme på balkongen går man in igen (för att undvika rödsomenkräfta effekten) och tar ett glas iskall cola. Just a perfect day!



SÅ JÄVLA HET!!!

Semester aha, aha!

Jag har semester, skumt som fan... Jag vet sen tidigre år att det brukar ta ca en vecka innan man kan släppa allt, inse att dom klarar sig utan mig och bara slapna av. I år måste det gå lite fortare eftersom jag bara har två veckor så vore det jävligt jobbigt att bara ha en vecka av bekymmersfri semester i år.

Första dagen inleds iaf med sol. =) ----> Glaaaad tjockis!!!
Lillsnuttis börjar bli så himla stor, nu kan hon ställa sig upp i sin spjälsäng. Sen så står hon där på skakiga ben och ser så himla lycklig ut att man själv bara vill börja gråta.

Jag har hittat en egenskap som jag starkt beundrar och avundas och det är förmågan att balansera arbete och fritid. Jag tycker ju så himla mkt om mitt jobb, jag älskar min familj och ibland måste jag också sova... 24 timmar per dygn räcker liksom inte till. Det börjar nog bli dax att läsa den däringa boken snart (Att leva och verka till 100%) så kanske man på nått jävla vis kommer på hur det ska kunna funka.

Ikväll ska jag på assmiddag, nu måste jag tyvärr vara lite klyschig men helt ärligt så har jag absolut ingenting att sätta på mig!! "Festkläderna" jag hade innan jag blev gravid vill jag inte direkt ha längre och vad finns då kvar? INGENTING!!! Nä nu vaknade Bönan så jag måste kila, vi höres. PÖSS!!!

RSS 2.0